cazare zarnesti plaiul foii

restaurante plaiul foii
Immediately after two nasty number of descents by means of scree, we experienced just one space to climb within the rock, fairly uncovered and unsafe, but Luckily, there were cables and chains to help you.

Aici te afli cu adevarat la munte si te poti bucura din plin de natura. Poti sa faci drumetii, sau pur si simplu poti sa te deconectezi de la stesul cotidian si sa te rasfeti inspirand aerul curat de munte si sa admiri crestele semete ale Pietrei... Citeste mai mult... Acasa

„La lanturi” este considerat unul dintre cele mai grele trasee montane. Intr-adevar este  periculos, dar cu multa atentie si fara graba nu prea poti pati ceva. Sunt cateva lanturi de treatment trebuie sa te ajuti la urcare, in unele parti urcarea este foarte abrupta, in altele aproape lina. Cu atentie am trecut si de aceste lanturi si am iesit in creasta si imediat am pasit pe Vf La Om.

10 motive pentru a merge în drumeție cu copilul Mersul într-o plimbare sau camparea alături de cel mic face bine moralului și îți permite să reiei activitatea fizică.

La cabana Curmatura am ajuns dupa vreo nine ore de traseu si aici era, parca, atmosfera de sarbatoare. Mesele de langa cabana inconjurate de drumeti veseli si plini de viata, corturi in jur, totul period in miscare ca intr-un furnicar. Eram parca la un Pageant, in care vedeam fericirea pe chipul oamenilor.

Traseul pornește cu traversarea Bârsei pe podul care se află în fața cabanei, pe marcaj de triunghi albastru și bandă albastră. Urmează la dreapta printre cabanele anexă în prima intersecție de drumuri forestiere.

The hike introduced over just isn't an uncomplicated one, on the contrary, it truly is extensive, demanding, hazardous and calls for focus and superior physical condition from the start to the end, even around the descent route, wherever there are actually dangerous locations, each around the gravel spot , in addition to climbing the rock to cross the mountain.

Cum citești corect o hartă Dincolo de GPS și Google Maps: cum hărțile montane pot fi cel mai bun partener de drumetie în munți sau în oraș.

That you are about to report this weather station for negative facts. Make sure you decide on the information that's incorrect.

two opinions Nayara suggests: August seven, 2015 at nine:02 pm Mai Andrei, details viitoare sa imi zici ce ai de gand sa faci, aici ca te ajuta bataiu’ cu toate informatiile, bine stocate pe hardul propriu si intern! Asadar si prin urmare, in primul rand, io sunt ala micu’, negru si urat! Si cam fricos din fire! Personajul aici cel mai pasnic din orice combinatie de grup posibila! Despre drumetie, ce sa zic, Tremendous tura la super vremuri, cu super dotarile si accesoriile adunate de pe unde am gasit si noi prin boxele comuniste nelovite inca de nebunia capitalista! Un rezumat al ideilor principale ar fi: plecare din Constanta dupa-amiaza cu trenul personalized, schimbare de tren in Ploiesti la miezul noptii, tot personalized si ala, inca unul de dimineata in Brasov (personalized, apparent), si tot de dimineata sosire in Zarnesti. Nici nu vazuseram brazii si deja cedasera niste rucsaci si niscai bocanci, probleme rezolvate cu istetime pionereasca si ac si ata de la o babuta care iscodea cu noaptea-n cap lumea ce trecea prin fata portii! Au urmat: (ne)somnul de peste noapte cu frica de ursi in corturile montate-n panta in fata la Cabana Curmatura, celebrele ciorbite la plic facute corespunzator de tine pe buteliile minuscule cumparate de la rusi , ciorbite in care cautam cu disperare ba o perisoara, ba o fideluta, dupa caz. Ramane celebra plimbarea la Varful Ascutit si goana dupa apa . Imi aduc aminte cum mi-a cazut sticla de 2 litri de apa in prapastie in timp ce vorbeam la primul meu telefon mobil, un aici Mitsubishi Trium, dotat cu o antena numa’ buna de speriat ursu’ in cazu’ in treatment ii treceau niscai idei necurate vis-a-vis de persoanele noastre! 2 litri de apa duse pe apa sambetei si o mica contributie personala si involuntara la poluarea prapastiei respective cu niste plastic de care sigur nu va scapa in urmatorii 100 de ani ! Dupa aia tu cu Ovidiu ati facut o mica preumblare pe la Diana, in timp ce io cu Andrei am strabatut creasta pana la Ascutit, timp in care ne-am delectat pupilele gustative si ne-am potolit oleaca setea cu mult ravnitu’ compot de ananas, compot de care voi nu prea ati avut parte! Si cum pe vremurile alea lumea era mai egoista, nici voi, si nici noi nu am avut parte de apa in adevaratul sens al cuvantului pana la Ascutit, unde niste cetateni binevoitori (two baieti si o fata dragutica dar cam negricioasa) au impartit treimea de apa ramasa in sticluta lor proprie si personala.

In aceea seara am stat la povesti interminabile despre munte, despre various trasee iar noaptea am dormit ca un prunc . Nu ma mai framanta nimic! Ne-am trezit de dimineata si am pornit spre Plaiul Foii.

Ce mi-a mai plăcut a fost ca prin holurile pensiunii sunt amenajate locuri unde poți sta să citești, având chiar și o mini bibliotecă.

La apasa aici un minute dat, poteca continuă spre dreapta, iar de aici pana la Refugiul Spirla este cea mai solicitanta parte de pe aceasta portiune. Este bine de stiut ca inainte de aceasta urcare catre refugiu, vremea in plaiul foii este si ultima sursa de apa intalnită pe traseu.

Ziua two – Drumeţie, descoperirea refugiului, confecţionarea de arcuri şi săgeţi si montarea cortului

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *